Tazkirah

Sunday, June 29, 2008

Gambar Sekitar Majlis Makan Tengah Hari Sempena Meraikan Persaraan En. Ramlee Ismail di Hotel Grand Bluewave Johor Bahru.


Ucapan Yang Berusaha Ketua Jabatan PJK IPTI iaitu
En. Adib SulaimanUcapan Yang Diraikan iaitu En. Ramlee Ismail

P/s: Majlis ini diadakan di Restoran Orient Hotel Grand Bluewave pada 29/6/2008 jam 12.30 tengah hari. Terima kasih kepada KJ dan rakan-rakan pensyarah yang hadir menyokong majlis ini. Tidak lupa juga terima kasih & tahniah kepada Pn. Rashidah Suib yang menguruskan majlis ini dari mula sehingga akhir. Terima kasih En. Ramlee Ismail... Jasa anda tidak akan dilupakan. Semoga kehidupan En. Ramlee sekeluarga selepas bergelar YB (Yang Bersara) akan sentiasa diberkati ALLAH SWT. Aminnnn.............. Post by Admin JPKJ.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.