Tazkirah

Tuesday, June 3, 2008

Mesyuarat Induksi Kurikulum Seni Dalam Pendidikan PISPM-IPGM Semester 4

Satu mesyuarat induksi Seni Dalam Pendidikan bagi pelajar PISMP-IPGM/ PPPRPET Semester 4 telah diadakan di IPIK Kuala Lumpur 29 - 30 Mei 2008. Mesyuarat ini bertujuan memberikan input awal kepada penyelaras subjek ini supaya perlaksanaannya pada 16/6/2008 kelak berjalan lancar. Subjek ini akan diajar oleh 3 orang pensyarah iaitu seorang pensyarah Seni, seorang pensyarah Muzik dan seorang lagi pensyarah PJ. Walaubagaimana pun, satu mesyuarat penyelarasan akan diadakan dalam masa terdekat bagi tujuan ini.


Antara gambar-gambar aktiviti yang boleh dilakukan untuk mata pelajaran ini:-


Majlis Persaran Tuan Pengarah IPTI

Selamat bersara kepada Tn. Hj. Zakaria bin A. Shukor.... Semoga tuan diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa beroleh keberkatan ALLAH SWT... Kami warga Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan mendoakan agar tuan sentiasa dirahmati ALLAH. Sekiranya ada kelapangan jenguk-jenguk le kami di sini.

Gambar-gambar detik terakhir tuan di IPTI.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.