Tazkirah

Friday, September 19, 2008

Salam perkenalan

Saya muz, mengucapkan selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

Salam pengenalan

Saya Kamaluddin Mokri (km) memperkenalkan diri dalam ruangan ini supaya kita dapat berhubung dengan lebih kerap, cepat dan bertujuan untuk memanafaatkan persekitaran yang mencabar ini supaya kita dapat meningkatkan prestasi diri bersama. Terima kasih!

Cadangan Nama Untuk Kumpulan Major PJ

Salam...

Berikut merupakan cadangan nama untuk kumpulan-kumpulan major PJ IPTI:-

1. 4 PISMP PJ - TROY
2. 2 PISMP PJ - ERUDITE
3. 3 PraPISMP (BM & PT) - STALLION
4. 1 PraPISMP - KAIZEN

Nama-nama yang dicadangkan ini akan dimesyuaratkan bagi diwartakan penggunaannya. Diminta KO & PKO dapat menyediakan satu proposal berhubung dengan nama-nama kumpulan yang dipilih. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi En. Hishamuddin Hassan bagi tujuan penerangan lanjut.

Selamat maju jaya...

P/s: You are what you do!!! Hidup PJ...

Salam perkenalan...

Hai...

Saya Syed Kamal merupakan komuniti baru blog ini. Semoga kita sama-sama berkongsi idea dan pendapat demi memajukan lagi portal kita. Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya yang bakal menjelang tidak lama lagi. Salam ukhwah dari saya...

Syed Kamal
JPJK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.