Tazkirah

ALUMNI MPTI-IPTI-IPGKTI

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Seiring dengan kemajuan teknologi masa kini, Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPG Kampus Temenggong Ibrahim Johor Bahru telah mengambil satu inisiatif untuk menubuhkan ALUMNI MPTI-IPTI-IPGKTI kepada semua bekas guru pelatih institut ini sama ada anda guru pelatih lepasan Sijil Perguruan Asas (SPA), Diploma Perguruan Malaysia (DPM), Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI), Kursus Sijil Perguruan Khas (KSPK), Program Khas Pensiswazahan Guru (PKPG), Kursus Dalam Cuti (KDC), Program Pensiswazahan Guru Sekolah Rendah (PGSR) dan mana-mana kursus yang berkaitan dengan institut ini. Anda boleh mendaftar sebagai ahli ALUMNI IPGKTI dengan mengisi borang pendaftaran yang sertakan. Jika projek ini mendapat sambutan yang hangat, maka satu Jawatankuasa Penaja akan ditubuhkan bagi melantik Jawatankuasa ALUMNI yang sebenar. Kerjasama dan perhatian anda kami ucapkan jutaan terima kasih. Sebarang pertanyaan, anda boleh emailkan ke iriaz_h@yahoo.com atau hubungi kami di talian 07-2364788 ext 237. Terima kasih dan salam ukhwah dari kami di Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPGKTI.

Sila KLIK link di bawah untuk mengisi borang ALUMNI. Terima kasih & harap maklum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.