Tazkirah

Thursday, March 11, 2010

Sukan Ragam KPLI Ambilan Januari 2010

Salam sejahtera & salam 1Malaysia...

Satu Karnival Sukan Ragam akan dijalankan pada hari Jumaat 12 Mac 2010 jam 2.45 - 5.00 petang bertempat di Padang IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru. Karnival ini dianjurkan oleh pelatih KPLI Ambilan Januari 2010. Program ini merupakan sebahagian daripada kerja kursus berasaskan ilmu dan memenuhi keperluan sukatan pelajaran PJ2050 (D) Pendidikan Jasmani Asas. Semua pelatih IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru dijemput hadir bagi memeriahkan lagi karnival tersebut.

Hantar Berita

Assalamualaikum, salam sejahtera & salam 1Malaysia....

Pengumuman kepada semua pelajar PPISMP, PISMP & KPLI Major PJ, anda digalakkan untuk mendaftar sebagai pengguna di web portal Jabatan PJK. Laman web tersebut boleh dicapai di http://pjk.ipti.edu.my. Jika anda mendaftar sebagai pengguna berdaftar, anda boleh menghantar berita-berita terkini yang berkaitan dengan Jabatan PJK, IPGM, dunia pendidikan & sebagainya. Berita-berita yang terpilih akan disiarkan sama ada di muka hadapan web portal atau berita jabatan. Bagi tujuan tersebut, anda adalah dinasihatkan agar sentiasa berhemah sewaktu menulis berita-berita yang ingin disiarkan.Terima kasih dan harap maklum... Admin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.