Tazkirah

Thursday, March 11, 2010

Hantar Berita

Assalamualaikum, salam sejahtera & salam 1Malaysia....

Pengumuman kepada semua pelajar PPISMP, PISMP & KPLI Major PJ, anda digalakkan untuk mendaftar sebagai pengguna di web portal Jabatan PJK. Laman web tersebut boleh dicapai di http://pjk.ipti.edu.my. Jika anda mendaftar sebagai pengguna berdaftar, anda boleh menghantar berita-berita terkini yang berkaitan dengan Jabatan PJK, IPGM, dunia pendidikan & sebagainya. Berita-berita yang terpilih akan disiarkan sama ada di muka hadapan web portal atau berita jabatan. Bagi tujuan tersebut, anda adalah dinasihatkan agar sentiasa berhemah sewaktu menulis berita-berita yang ingin disiarkan.Terima kasih dan harap maklum... Admin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.