Tazkirah

Wednesday, July 2, 2008

Selamat Datang Kepada Tn. Syed Muhd Kamal bin Syed Abu Bakar ke Jabatan PJK IPTI

Selamat datang kepada Tn. Syed Muhd Kamal bin Syed Abu Bakar ke Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPTI. Beliau merupakan pensyarah PJK di Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan Institut Perguruan Sultan Mizan, Besut, Terengganu & telah mendapat arahan pertukaran ke IPTI berkuatkuasa 16 Jun 2008. Beliau telah melaporkan diri di IPTI pada 16 Jun 2008. Diharap Tn. Syed Muhd Kamal bin Syed Abu Bakar dapat menyesuaikan diri dengan budaya di sini secepat mungkin. Kami warga Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPTI mengalu-alukan kehadiran beliau ke jabatan ini. Semoga Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPTI akan terus cemerlang, gemilang & terbilang.

1 comment:

Anonymous said...

thanks for sharing your knowledges .. God bless you.
Majulah profesion perguruan !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.