Tazkirah

Wednesday, September 21, 2011

ADMIN: Sedih mendengar berita ini. Semoga pihak bertanggungjawab lebih peka & jangan mengambil sikap sambil lewa. Peralatan lama jika diselenggara dengan baik insyaAllah selamat. Justeru itu, untuk mengelak kejadian yang sama berulang pihak pengurusan sekolah perlu membuat jadual pemeriksaan berkala dan simpan rekod penyelenggaraan untuk tujuan pemantauan. Bagi pihak kementerian, pastikan bajet diturunkan bagi memastikan kesimbungan perkara ini. Jika semua pihak sedar dan jelas tanggungjawab masing-masing sudah pasti musibah tidak akan berulang. Semoga roh Mohd Fakrul Amin Abdul Rahman dicucuri rahmat. Amin...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.