Tazkirah

Tuesday, February 1, 2011

GONG XI FA CHAI

Salam sejahtera...

Di kesempatan ini, saya mewakili pensyarah Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru ingin mengucapkan GONG XI FA CHAI kepada semua rakyat Malaysia yang meraikannya terutamanya warga IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru. Dedikasi istimewa ini ditujukan khas buat semua pegawai pengurusan tertinggi, pensyarah IPGKTI, pegawai pengurusan, staf sokongan dan siswa guru KDPM, PPISMP, PISMP & KPLI yang berbangsa Cina. Tidak lupa juga dedikasi ini buat siswa guru PISMP & KPLI Pendidikan Jasmani. Wishing you & your family a wonderful and prosperous new year with lots of happiness.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.