Tazkirah

Sunday, May 9, 2010

Pertandingan Senamrobik & Karnival Sukaneka Pra Sekolah

Assalamualaikum & salam 1Malaysia...

Bersempena dengan Konvokesyen IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru kali ke-44 2010, Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan telah menganjurkan Pertandingan Senamrobik & Karnival Sukaneka Pra Sekolah bagi sekolah-sekolah rendah terpilih sekitar daerah Johor Bahru. Aktiviti tersebut telah dilangsungkan pada 7 Mei 2010 jam 8.30 pagi bertempat di astaka dan padang IPGKTI. Penyertaan yang menarik lebih kurang 6-7 buah sekolah ini berjalan dengan meriah dan penuh warna warni. Tahniah juga buat pelajar2 terutamanya pelajar opsyen Pendidikan Jasmani yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Diharap aktiviti-aktiviti seperti ini dapat diteruskan pada masa2 akan datang.

Gambar-gambar sekitar aktiviti berlangsung:-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.