Tazkirah

Sunday, May 2, 2010

Kejohanan Trek & Balapan IPGKTI Kali Ke-43 2010

Assalamualaikum & salam 1Malaysia...

Pada tanggal 29 April 2010 (Khamis) bersamaan dengan14 Jamadil Awal 1431, IPG Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru telah menganjurkan Kejohanan Trek & Balapan Kali Ke-43 2010 bertempat di Padang dan Astaka IPGKTI. Kejohanan tersebut telah dirasmikan oleh wakil rasmi Timbalan Menteri Pelajaran Malaysia, Dato' Dr. Ir. Wee Kah Siong iaitu ADUN Pekan Nanas, YB Tan Nai Soon. Alhamdulillah, sepanjang kejohanan berlangsung cuaca sangat baik & perjalanan kejohanan juga begitu lancar. Tahniah buat semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung. Buat semua pensyarah penasihat teknikal dan pegawai kejohanan, sekalung tahniah buat anda kerana komitmen anda sepanjang temasya berlangsung. Panahan terik mentari tidak sekali-kali melunturkan semangat anda. Keep a good work...

Sebahagian daripada gambar-gambar sekitar kejohanan...
P/s: Untuk memuaturun gambar-gambar sekitar kejohanan anda boleh klik pautan di bawah...MUATURUN GAMBAR

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.