Tazkirah

Sunday, May 18, 2008

Sambutan Hari Guru Peringkat IPTI 2008
Sambutan Hari Guru 2008 Peringkat IPTI telah diadakan pada 16 Mei 2008 jam 9.00 pagi di Dewan Seri Temenggong, IPTI. Tema sambutan tahun ini ialah GURU CEMERLANG NEGARA TERBILANG. Bertepatan dengan tema tahun ini diharap guru-guru dan bakal guru-guru berusaha ke arahnya kerana zaman semakin berubah maka anjakan paradigma juga perlu. Justeru itu, kami warga Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan IPTI mengucapkan Selamat Hari Guru 2008 kepada semua staf akademik IPTI. Tidak lupa juga diucapkan kepada En. Ramlee Ismail dari Jabatan PJK kerana mendapat anugerah Pensyarah Aktif. Di samping itu juga tahniah juga kepada En. Adib bin Sulaiman, En. Poniran Salamon dan En. Ahmad Fadzil Noor kerana tercalon dalam kategori-kategori yang dipertandingkan. Tahniah dari kami....

1 comment:

LoRd said...

Selamat Hari Guru!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.