Tazkirah

Saturday, August 20, 2011

Selamat Menjalani program Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS)

Assalamualaikum wbkt dan salam sejahtera...

Selamat menjalani program Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS) buat semua siswa guru PISMP Ambilan Januari 2010 amnya dan istimewa buat semua tutee saya siswa guru PISMP Pendidikan Jasmani Ambilan Januari 2010. Timbalah seberapa banyak ilmu di sekolah yang telah anda pilih. Jangan sesekali lepaskan peluang yang diberikan. Pastikan tugasan yang diberi disiap dan disempurnakan sebaik mungkin. Peganglah kata-kata ini, "Hidup memerlukan pengorbananan. Pengorbanan memerlukan perjuangan. Perjuangan memerlukan ketabahan. Ketabahan memerlukan keyakinan. Keyakinan pula menentukan kejayaan. Kejayaan pula akan menentukan kebahagiaan". Ikhlas daripada saya. Jazzalallahhuhair & salam ukhwah...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.