Tazkirah

Saturday, June 4, 2011

Pendidikan Luar KPLI KDC (Pengajian Cina) Ambilan Nov 2009

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Pada 24-27 Mei 2011 yang lalu, satu program amali Pendidikan Luar KPLI KDC (Pengajian Cina) Ambilan Nov 2009 telah dijalankan di Simple Recreation Centre, Pulau Sibu, Mersing. Program ini adalah sebahagian daripada silibus yang perlu diselesaikan oleh siswa guru ini. Antara pengisian program ini ialah perkhemahan, abseiling, trekking, trekking malam, snorkeling, masakan hutan, sukan pantai dan malam kebudayaan. Program yang berjalan selama 4 hari 3 malam ini diketuai oleh saya sendiri, En. Mohd Zairi Husain dan En. Ahmad Fadzil Noor selaku pensyarah penasihat. Di samping itu juga, kami dibantu oleh Tn. Hj. Norhizan bin Zainol, En. Kamaluddin bin Mokri, Tn. Syed Muhd Kamal bin SA Bakar, En. Poniran bin Salamon dan Cik Shaireena bte Jaafar. Pada program kali ini, En. Adib bin Sulaiman, Ketua Jabatan PJK juga turut serta sebagai pemantau. Alhamdulillah semua aktiviti yang dirancang berjalan dengan lancar & menepati kehendak rubrik pentaksiran.

Gambar-gambar sepanjang program berjalan:-Video malam kebudayaan (Sungguh menarik dan berbakat)

KUMPULAN 1KUMPULAN 2a
KUMPULAN 2
b
KUMPULAN 3
KUMPULAN 4
KUMPULAN 5
KUMPULAN 6
PERSEMBAHAN WAKIL PENSYARAH


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.