Tazkirah

Saturday, July 17, 2010

Program Pendidikan Luar KDPM KDC PLPS (PC & PT) Ambilan November 2008
Assalamualaikum & salam sejahtera...

Pada 6 - 9 Julai 2010 yang lalu, seramai 60 orang pelajar KDPM KDC PLPS (Pengajian Cina & Pengajian Tamil) Ambilan November 2008 telah mengikuti program amali Pendidikan Luar di Kambau Bay Beach Resort, Pulau Sibu, Mersing. Amali yang berlangsung selama 4 hari 3 malam tersebut dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti pendidikan luar seperti perkhemahan, abseiling, trekking, kayak, snorkeling, sukan pantai dan malam kebudayaan. Selain daripada sebagai melengkapkan jam kredit kursus ini, program ini juga berjaya memupuk semangat kekitaan serta membina jati diri serta kekuatan fizikal dan mental pelajar dengan pengisian aktiviti-aktiviti yang mencabar. Dengan kekuatan seramai 6 orang pensyarah yang diketuai oleh En. Mohd Zairi bin Husain serta dibantu oleh En. Hishamuddin Hassan, En. Poniran Salamon, En. Ahmad Fadzil Noor, Tn. Hj. Norhizan Zainol dan En. Kamaluddin Mokri semua aktiviti yang dirancang berjalan dengan lancar & menepati kehendak rubrik pentaksiran amali yang ditetapkan oleh pihak BPG KPM. Tahniah buat semua pelajar dan jutaan terima kasih buat pensyarah yang terlibat...Semoga Allah sentiasa memberkati hidup anda.DOWNLOAD Gambar PL KDPM KDC PLPS (PC & PT) Ambilan November 2008

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.