Tazkirah

Wednesday, May 19, 2010

Program Amali PL 3 PISMP PJ 2010

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Pada 12 - 16 Mei 2010 yang lalu, seramai 56 orang pelajar PISMP Major PJ (BM/BT/PC) telah menjalani sesi amali PJM3108 Pendidikan Luar di Kambau Bay Beach Resort, Pulau Sibu, Mersing. Amali yang berlangsung selama 5 hari 4 malam tersebut dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti pendidikan luar seperti perkhemahan, abseiling, orienteering, trekking, kayak, snorkeling, sukan pantai dan malam kebudayaan. Selain daripada sebagai melengkapkan jam kredit kursus ini, program ini juga berjaya memupuk semangat kekitaan serta membina jati diri serta kekuatan fizikal dan mental pelajar dengan pengisian aktiviti-aktiviti yang mencabar. Dengan kekuatan seramai 10 orang pensyarah yang diketuai oleh En. Hishamuddin Hassan serta dibantu oleh Pn. Rashidah Suib, En. Poniran Salamon, En. Ahmad Fadzil Noor, Tn. Syed Muhd Kamal Syed Abu Bakar, En. Mohd Zairi Husain, En. Abdul Jalil Mohd Yunus, En. Mohd Aris Anis, Tn. Hj. Mohd Zain Badui dan En. Arshad Ismail semua aktiviti yang dirancang berjalan dengan lancar & menepati kehendak rubrik pentaksiran amali yang ditetapkan oleh pihak BPG KPM. Tahniah buat semua pelajar dan jutaan terima kasih buat pensyarah yang terlibat...


Klik link di bawah untuk memuaturun koleksi gambar-gambar aktiviti di atas. Harap maklum...


Koleksi gambar-gambar PL 3 PISMP PJ 2010

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.