Tazkirah

Wednesday, March 24, 2010

Lawatan & sesi taklimat MQA Jabatan Kemahiran Hidup ke Jabatan PJK

Salam sejahtera...

Satu sesi taklimat dan lawatan MQA oleh Jabatan Kemahiran Hidup ke Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan telah diadakan pada 12/3/2010 yang lalu. Sesi lawatan ini diketuai oleh Ketua Jabatan KH, En. Paiman bin Pardi dan beberapa orang pensyarah jabatan tersebut. Sesi taklimat ini dikendalikan oleh Cik Shaireena Jaafar dan En. Mohd Zairi Husain. Lebih kurang 1 jam sesi berlangsung, mereka telah diberikan penerangan dan taklimat berhubung proses perlaksanaan akreditasi MQA Jabatan PJK. Alhamdulillah, hasil lawatan tersebut dapat disimpulkan bahawa mereka telah faham bagaimana proses MQA dilaksanakan. Tahniah buat Cik Shaireena atas usaha keras anda... Semoga usaha anda akan menjadikan Jabatan PJK sebagai benchmark kepada jabatan-jabatan lain di IPG ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.