Tazkirah

Sunday, January 3, 2010

Selamat kembali ke IPG Kampus Temenggong Ibrahim JB

Salam sejahtera & salam 1Malaysia...

Selamat kembali ke IPG Kampus Temenggong Ibrahim JB kepada semua pelajar-pelajar PPISMP & PISMP bagi meneruskan pengajian mereka. Lebih kurang sebulan setengah mereka bercuti detik 4 Januari 2010 akhirnya muncul bagi meneruskan perjuangan yang belum selesai. Semoga dengan cuti yang agak panjang ini dapat memberikan para pelajar inspirasi baru & lebih bersemangat meneruskan pengajian. Semoga tahun ini 2010 akan lebih cemerlang dan gemilang. Ingatlah, bermula niat dengan fikir. Datangnya fikir melalui renungan. Datangnya renungan dari muhasabah diri. Bermula muhasabah diri dengan syarahan yang didengar atau dibaca....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.