Tazkirah

Saturday, April 11, 2009

Taklimat MQF, SGM & SKPM di Tg. Puteri Resort, Pasir Gudang.

Satu taklimat berhubung dengan Malaysia Qualification Framework (MQF), Standard Guru Malaysia (SGM) & Standard Kualiti Pendidikan Malaysia (SKPM) telah diadakan di Tg. Puteri Resort, Pasir Gudang pada 11 April 2009 dari jam 8.30 - 4.30 petang. Taklimat tersebut bertujuan memberi pendedahan kepada para pensyarah IPGM Kampus Temenggong Ibrahim berhubung perlaksanaan MQF, SGM & SKPM yang sebenar-benarnya. Selain daripada itu juga, taklimat ini lebih menjurus kepada latihan pembangunan staf yang mana pada sesi taklimat tersebut turut disertai oleh Pengarah IPGM KTI sendiri. Antara penceramah yang dijemput untuk memberikan input adalah terdiri daripada pegawai di BPG dan Jemaah Nazir & Kualiti (Cawangan Negeri Johor). Adalah diharapkan selepas taklimat ini, para pensyarah akan lebih jelas lagi perihal perjalanan prosedur tersebut.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.