Tazkirah

Monday, November 17, 2008

Selamat bercuti...

Salam sejahtera...

Di kesempatan ini pihak ADMIN jpjkipti.blogspot.com ingin mengucapkan selamat bercuti kepada semua staf akademik dan guru-guru pelatih sekalian. Semoga cuti yang panjang ini dapat diisikan dengan perkara-perkara yang bermanafaat. Pihak ADMIN juga ingin mengucapkan selamat datang kepada kumpulan guru-guru Kursus Dalam Cuti (KDC) dan peserta-peserta Program Pensiswazahan Guru Sekolah Rendah (PGSR) yang akan mendaftar pada 17 November 2008 bagi memulakan sesi pembelajaran mereka. Justeru itu, diharap agar semua yang terlibat dapat menggunakan peluang dan ruang ini dengan sebaik mungkin demi memartabatkan lagi profesion perguruan selaras dengan Pelan Induk Pembangunan Pendidikan (PIPP). Kembalikanlah semula kegemilangan dan reputasi profesion perguruan yang semakin hari semakin terhakis. Selamat belajar... Ikhlas daripada ADMIN...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.