Tazkirah

Sunday, October 19, 2008

Ujian Amali KPLSPM Sem.1

Tarikh 8 dan 9 Oktober lalu, merupakan tarikh dimana para pelajar KPLSPM Sem 1 buat kali
pertamanya melalui ujian amali (pendidikan pergerakan dan kecergasan). Pada keseluruhannya mereka telah berjaya menunjukkan prestasi yang membanggakan. Tahniah!. Apa pun, bagi mereka yang merasa kurang berpuas hati dengan persembahan yang dilakukan, atau kecergasan yang ditampilkan, jangan cepat mengalah. lakukan yang terbaik untuk semester 2 nanti. Ingat! Prestasi yang baik hanya dapat dilakukan dengan persediaan yang terancang, terutama bagi ujian kecergasan. Anda perlu lakukan sepanjang masa, bukannya hanya pada ketika menjelang ujian.

Penguji luar bagi ujian tersebut adalah Tuan Haji Abdul Rahman Bin Amat dari IP Tun Hussein Onn, Batu Pahat. Beliau telah berpuas hati dengan perjalanan ujian tersebut.
Dan, Jabatan Pendidikan Jasmani dan Kesihatan IP Temenggong Ibrahim, Jahor Bahru juga meerakamkan penghargaan dan terima kasih kepada beliau diatas pengujian tersebut.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.