Tazkirah

Tuesday, October 21, 2008

Penilaian Ujian Amali PJ Akademik 1 di IPTHO

Salam...

Pada 20-22/10/2008 saya telah ditugaskan untuk menilai Ujian Amali PJ Akademik 1 di IPTHO. Secara keseluruhannya ujian amali tersebut berjalan dengan lancar dan teratur. Pihak Unit PJK IPTHO berjaya menyelaraskan program ujian amali ini dengan sebaik mungkin. Ujian amali pendidikan pergerakan dan 6 komponen ujian kecergasan telah dijalankan di Gimnasium IPTHO. Sementera itu, ujian 2.4 km telah dijalankan di padang institut. Terima kasih diucapkan kepada semua pensyarah Unit PJK IPTHO atas kerjasama yang diberikan sepanjang ujian berjalan. Sekalung tahniah kepada Ketua Unit PJK IPTHO Tn. Hj. Abdul Rahman Amat, En. Sulaiman, Tn. Hj. Abdul Kadir, En. Abdul Latif, Pn. Czarina Law dan En. Muhammad Nahar di atas usaha anda.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.