Tazkirah

Wednesday, September 24, 2008

Selamat Hari Raya Kengkawan

Tak lama lagi kita akan bercuti raya kan. Wak rasa best juga nak beraya kali ni. Wak nak ucap selamat menyambut raya pada kangkawan. Wak buat cenggini sebab tak ada masa nak anta kad. Wak minta maaf pada semua kengkawan kai IPTI ni khasnya dari Jabatan Wak sendiri. Mana-mana yang wak terkata depan ke belakang yang buat kengkawan marah, wak mintak maaf ek. Makan minum wak mintak halal sampai kiamat.
BAWAK KETE BEBAIK TAU!!!

1 comment:

syedkamal said...

Bagus lah gitu wak, sama-sama lah kita saling maaf bermaafan, semuga dipanjangkan umur, dimurahkan rejeki, dan berpanjangan silaturrahim sesama kita...Amin. Saya pun ngambil kesempatan ini mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua, Maaf Zahir dan Bathin.
p/s utk fanatik golfer jgn lupa temujanji Sabtu nanti...jgn smpai tak jadi lagi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.