Tazkirah

Monday, June 23, 2008

Program Pendidikan Luar KDPM Kemas Ambilan Julai 2007

Pada 17 hingga 20 Jun 2008 yang lalu Program Pendidikan Luar KDPM Kemas Ambilan Julai 2007 telah dilaksanakan di Pulau Sibu, Mersing. Menurut penyelaras program Cik Shaireena bte Jaafar, program ini merupakan prasyarat bagi setiap pelajar dalam melengkapi jam kredit mereka. Program yang berlangsung selama 4 hari ini banyak menekankan aspek pendidikan luar seperti kemahiran perkhemahan, abseiling, kembara, keselamatan di air, snorkeling, orienteering , sukan pantai dan aktiviti malam kebudayaan. Antara pensyarah yang turut serta dalam program ini ialah En. Kamaluddin bin Mokri, En. Poniran bin Salamon dan En. Mohd Zairi bin Husain. Di samping itu juga, program ini turut dibantu oleh 2 orang fasilitator iaitu En. Ismail bin Ishak dan Cik Nurul Sa'adah bte Sabdin Sepanjang program berlangsung, para peserta menunjukkan sepenuh komitmen mereka terhadap setiap aktiviti yang dijalankan. Mereka sangat komited dan bersungguh-sungguh. Tahniah kepada kumpulan ini... Semoga kecemerlangan anda dapat diteruskan di sekolah kelak.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BMI CALCULATOR

Disclaimer/Penafian

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Jalan Datin Halimah , 80350 Johor Bahru, Johor.

Tel : 07-2364788 sambungan 236 @ 237 Fax : 07-2379736 Emel: jpjkipti@yahoo.com

Jabatan Pendidikan Jasmani & Kesihatan, Institut Pendidikan Guru, Kampus Temenggong Ibrahim, Johor Bahru tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami dalam penggunaan maklumat yang dicapai daripada blog ini.